If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Значи това е орегиналната боя не ми е пребойдисвана колата , и в дясната част на капака има номерче с тцвета , и после на база на годините я исветлиха малко,но пак не и 100% но няма начин
Най накрая стана нищо с капачката реставрацията стана що годи добре ни и като заводски калник,ама пак е по добре и ръждата и махната и има нова ламаринка малко си личи де ама....
да ви питам някой може ли да помогне с това парче лайсна само че от страната на капачката за бензин с Крис го умувахме вчера ,и доста трудно се отлепя ако някой има ще му бъда благодарен много
колега извинявам се, но ако може само една скобичка в темата случайно да си от Техническия???
следяйки мисълта ти колега, може и да си прав...има едно 33 дето седи редовно до спортният център...само колегата Zilala може да ни каже със сигурност, и ако е така ми идва идея за кафе със сектанти...
То не е само 1 дет седи при спортния,има още 1 33 червено вишнево,от Стара Загора,има 75-ца,156 и аз се мяркам там,има една много запазена 33-ка червена спира пред първи блок,не знам дали не е на някой от форума.
Alfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
То не е само 1 дет седи при спортния,има още 1 33 червено вишнево,от Стара Загора,има 75-ца,156 и аз се мяркам там,има една много запазена 33-ка червена спира пред първи блок,не знам дали не е на някой от форума.
АХхахаХхахаХАХ приятно ми е .... 33 червено,вишнево....АХхаХхахха Деян се казвам и предлагам среща там....ЪъъъЪъ след празниците....
Comment